17 Haz 2014

Gezinti.com Uygulamasını İptal Etmek

Nedir bu gezinti.com ? virüsmüdür veya nasıl iptal edilebilir. gezinti.com bir sosyal içerik platformudur ve yayın sağlayıcı TTNET hizmetidir. Türkiye gibi tekelleştirilmiş bir ülkede yaşıyorsanız bu tür durumlarda karşılaşmak çokta tuhaf karşılanmamalıdır.
Gezinti.com Uygulamasını İptal Etmek
Gezinti.com Uygulamasını İptal Etmek

Uynık TTNET abonelerinin tarayıcılarına düşen uyarı panelinde gelen üyelik sözleşmesine " Hayır "  diyenleri birde süpriz bekliyor üstelik. Hayır sekmesini tıklayan birey farkında olmadan gezinti.com sosyal içerik platformunun üyelik antlaşmasını kabul ediyor ve zorla dayatılan bu sistem sanal yaşamınızın bir parçası haline gelmiş oluyor. İlginç Değilmi? zorla üye oluyorsunuz ve haberiniz yok. hatta şu şekilde birde uyarı alıyor olmanız lazım " Bu sayfayı terk ederseniz, kullanıcı sözleşmesini kabul etmiş sayılacaksınız. "


TTNET bu uygulama ile milyonlarca insanı milyarlarca kez rahatsız etmekle kalmayıp zorla dayattığı bu uygulama ile iyi bir tıklanma sayısına ulaşıp güzel paraları kaldırıyordur diye de geliyor aklına insanın.

Neyse velhasıl kerim bu saçmalıktan kurtulmakta mümkün isteyenler alttaki videoyu izleyerek ön fikir sahibi olabilirler...


gezinti.com üyelik iptali için BURDAN mevcut panele ulaşabilirsiniz






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder