17 Haz 2015

Link.TL ile Para Kazanmak

Link.TL ile Para Kazanmak

Bildiğiniz üzere artık internet kazançları ön planda ülkemizde, Link.TL link kısaltarak para kazanmanızı sağlayan bir sistem. Önceki konularımızda çeşitli link kısaltma servislerinden link kısaltarak paza kazanma konusuna değinmiştik ve onlara Link.TL ile Para Kazanmak konusunuda ekleyerek paylaşımımıza devam ediyoruz.

Link.Tl Para Kazan link tl para kazan link kısalt para kazan link tl logo Link.TL logo
Link.TL Para Kazan link tl para kazan  

Link.TL ile para kazanmak için yapmanız gereken mail, blog ,sosyal ağlar yada herhangi bir web sitesinde kısalttığınız linkleri paylaşmak olacaktır. Link.TL link kısaltma servisi diğer servisler ile benzer özellikler sunmakta ve çalışma prensibi diğerleri ile neredeyse aynı.  Link.TL ile kısalttığınız linklerden ne kadar kazanç sağlayacağımız  Link.TL sitesinin ülkelere göre değişkenlik gösteren Link.TL yayıncı oranına bağlıdır. 
Yani  Link.TL ile kısalttığınız bir link Türkiye'de 1000 defa benzersiz kullanıcı tarafından tıklandığında  10 -12 TL kazanç sağlayabilirsiniz

 Link.TL ile kısalttığınız aynı link Amerika'da 1000 defa benzersiz kullanıcı tarafından tıklandığında  5-10 TL arasında kazanç sağlamış olursunuz

Link.TL ile Para Kazanmak
Link.TL ile Para Kazanmak

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi  Link.TL serviside diğer link kısaltma servisleri gibi her ülkeye farklı ödeme programı olan bir sitedir. Bunun nedeni ise  Link.TL gibi sitelerin ülkelerde aldığı reklam fiyatlarına dayalı olarak değişmektedir.

 Link.TL Nasıl üye Olunur  Link.TL Nasıl para Kazanılır



yapmanız gereken adımlar sırasıyla şöyle

Link.TL Link.TL  Para Kazanmak Link.TL  netten para kazan Link.TL  üyelik almak Link.TL  üye olmak
Link.TL Üye Olamk

Link.TL Link.TL  Para Kazanmak Link.TL  netten para kazan Link.TL  üyelik almak Link.TL  üye olmak
Link.TL Üyelik Almak




Link.TL Ödeme Kanıtı


DİĞER LİNK KISALT PARA KAZAN KONULARIMIZA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN

Bc.vc ile para Kazanma 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder