18 Haz 2015

ouo.io nedir ouo.io ile para kazanmak

ouo.io nedir ? ouo.io ile para kazanmak


ouo.io link kısaltma servislerinden bir tanesidir. ouo.io gayet hızlı ve göze oldukça hoş gelen basit kullanıcı dostu arayüzü sayesinde link kısaltıp para kazanan kullanıcıların dikkatini hemen çekiyor.

Şahsen benimde beğenimi kazanan ouo.io sitesi bu arayüz ile kullanıcılarını oldukça kendine bağlayacak. ouo.io ile para kazanmak çok basit ve kolay bir yöntem,  konunun devamında bundan bahsedeceğiz.
ouo.io nedir ouo.io ile para kazanmak make money ouo.io ouo.io logo ouo io make money
 ouo.io ile para kazanmak  

ouo.io link kısaltma servisi ile kazanılan paranızı ouo.io ile anlaşmalı olan Paypal ve Payoneer aracılığı ile almak mümkün. ouo.io ödemeleri nasıl alınır diye sorar iseniz bir paypal veya payoner hesabınızın olması gerekiyor. ouo.io sitesinin ödeme planına göre paypal için en az 5 dolar payoneer için en az 20 dolar kazanç sağlamış olmanız gerekir.

ouo.io sitesinin çalışma mantığını bilmeyen arkadaşlar için hatırlatalım. ouo.io ile kısalttığınız her linke tıklanması durumunda para kazanırsınız

ouo.io para kazan
ouo.io para kazan


ouo.io kazançlarınızı ödeme limitine ulaştığında ouo.io kazancınızı talep ediyorsunuz ve site size kazanmış olduğunuz tutarı her ayın 15. gününde ödeme yapıyor.

ouo.io ile nasıl üye olacağınız ve daha fazla detayları öğrenebilmeniz açısından yayınladığımız videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

ouo.io ile hemen kazanmak için BURADAN ÜYE OLABİLİRSİNİZ.






İyi Kazançlar Dilerim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder