11 Nis 2015

E-Devlet Borc ve Alacak Sorgulamaları

E-Devlet Borc ve Alacak Sorgulamaları

E-Devlet sistemi yeni hizmetlerini sundu. Peki e-Devlet sistemine giriş nasıl yapılır? Yeni eklenen hizmetler nelerdir? Vatandaşlara birçok kolaylık sağlayan bu sistemde bulunan 170 kurumdaki 1133 hizmetten yararlanmak sadece bir dakika. İşte e-Devlet giriş ve yeni eklenen borç-alacak sorgulama işlemleri
E-Devlet Sorgulamaları
E-Devlet Borc ve Alacak Sorgulamaları


E-Devlet kapısı yeni hizmetleri sunmaya devam ediyor. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan bu sistemde hangi hizmetler var? En yeni hizmetler neler? E-Devlet sistemine giriş nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtı haberimizde. Devlet dairelerinin internet ortamındaki hali olarak adlandırabileceğimiz bu sistem ile birçok sorgulama

yapmak mümkün. 


E-Devlet sistemine giriş işlemleri de oldukça basittir. En son olarak e-Devlet sistemine internet, mobil, sabit, Kablo TV/Uydu İşletmecilerinden borç ve alacak sorgulama hizmetleri eklenmiştir. E-devlet sistemine turkiye.gov.tr adresinden ulaşmak mümkündür. Haberimizin detaylarında tüm sorgulanacak hizmetlere ulaşabilirsiniz. İşte e-Devlet sistemi giriş işlemleri ve yeni eklenen hizmetleri sorgulama ekranı.


E-DEVLET SİSTEMİNE GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


E-DEVLET KAPISINDA YENİ HİZMETLER

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından e-Devlet Kapısı üzerinde sunulan Mobil / Sabit / İnternet / Kablo Tv / Uydu İşletmecilerinden Borç ve Alacak Sorgulama Hizmeti ile Türkiye içinde faaliyet gösteren büyük çaplı iletişim firmalarında isminize açılmış abonelikleri, bu aboneliklere ait hat numaralarını, varsa borç ve alacaklarınızı artık tek sayfa üzerinde görebilirsiniz.


İşte E-Devlet giriş ve sorgulama işlemleri
E-Devlet ile istediğiniz bilgi ve belgelere ulaşmak artık çok basit. Devletimizin bizlere sunmuş olduğu bu hizmet sayesinde birçok belgeye ve kişisel bilgiye devlet binalarına gitmeden ulaşmak mümkün hale geldi. Ayrıca e-Devlet sistemi güncellenerek yeni hizmetler de sunmaya devam ediyor. E-Devlet giriş işlemleri de basittir. Bunun için yapmanız gereken ilk önce PTT şubesine gidip 2 lira ücret ödedikten sonra bir e-Devlet şifresi edinmek olacak. Daha sonra www.turkiye.gov.tr internet adresinden T.C NO ve aldığınız şifre ile giriş yapabilirsiniz. İşte e-Devlet'e eklenen yeni hizmetler ve geniş bilgiler.


E-devlet sistemi ile hangi hizmetlerden yararlanır?
E-devlet kapısı ile neredeyse bütün devlet işleriyle ilgili sorgulamalar yapılmaktadır. Bunlardan bazılarını örnek vermek gerekir ise; Adli sicil, mobil hat, mahkeme dava, ihale, poliçe, araç, vergi borcu, GSS başvuru, işletme durum, MEB sınav sonuç, askerlik, 4a hizmet dökümü, tapu gibi daha birçok sorgulama işlemini gerçekleştirebilir ve istediğiniz belgelere ulaşabilirsiniz.


e-Devlet sisteminde yeni hizmet!
E-Devlet Kapısı'ndan yeni uygulama. Fatura bilgilerinizi internetten kontrol edebileceksiniz. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden 5 adet yeni hizmet sunulmaya başlandı. 

Buna göre; 
Baraj Doluluk Oranları Su Analiz Raporu , 
Abone Bilgileri Sorgulama , 
Arıza ve Bakım Bilgisi Sorgulama,
Fatura Bilgileri Sorgulama

internetten yapılabilecek.
İşte eklenen diğer yeni hizmetler;
- Avea, Turkcell, Vodafone, Süperonline, Digitürk, Dsmart, TTnet, Türktelekom abonelik ve borç işlemleri.
- Bilgi teknolojileri kurumu,
- Kara kuvvetleri komutanlığı,
- e-nabız kişisel sağlık hizmeti,
- Ferdi kaza poliçe sorgulama,
- Tarım sigortaları havuzu,
- Türksat uydu,
- Yargıtay siyasi parti üyeliği sorgulama
- Yargıtay dava dosyası sorgulama

E-Devlet sistemine yeni hizmetler eklendi. E-Devlet sistemine giriş nasıl yapılır? Yeni eklenen hizmetler haberimizin içeriğinde mevcuttur. Vatandaşlara birçok kolaylık sağlayan bu sistemde bulunan 170 kurumdaki 1133 hizmetten yararlanmak için çok kısa bir süre yeterlidir. İşte e-Devlet giriş ve yeni eklenen borç-alacak sorgulama işlemleri.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder