22 Nis 2015

Youtube Videoları Arkaplanda Nasıl Oynatılır?

Youtube Videoları Arkaplanda Nasıl Oynatılır?


Dünyanın en büyük video paylaşım servisi olan Youtube günümüzde videolar kadar müzik için de kullanılıyor. Ancak Youtube'un Android uygulamasında oynattığınız müzikleri arkaplanda dinleme şansınız şuan için bulunmuyor. Daha önce duyurulan Background play özelliği bu eksiği tamamlayacak olsa da henüz ülkemizde kullanılabilir değil.

Youtube Videoları Arkaplanda Nasıl Oynatılır

Youtube Videoları Arkaplanda Nasıl Oynatılır?




Youtube uygulamasının bu eksiği için geliştirilen
Play Store'da birçok uygulama mevcut. Biz de bu uygulamalar arasından en kullanışlı olanı seçtik. Wiper, asıl amacı güvenli mesajlaşma olan bir uygulamadır. Ancak bunun yanında arkaplanda Youtube videolarını oynatma özelliği de uygulama içerisinde mevcut. 

Youtube Videoları wiper
Youtube Videoları

Wiper uygulamasını kolayca üye olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınızla da bu uygulamayı paylaşarak hem güvenli mesajlaşma veya sesli aramalar gerçekleştirebilir hem de Youtube videolarını arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Güvenli mesajlaşma özelliğini benimsemiş bir uygulamadır. Wiper üzerinden yapacağınız sohbetleri hem sizde hem de karşı konuştuğunuz kişide kayıt bırakmadan gerçekleştirebilirsiniz.



78710701831702511769.gif

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder