5 Nis 2015

Resim Yükle Para Kazan ImgDino.com nedir

İnternette paylaştığınız resimleri para kazandıran bir servise yükleyerek resimlerden para kazanmak mümkün. İnternet'te araştırdığınızda birçok site adı ile karşılaşabilirsiniz ama ben kendimde kullandığım ve ödemesi garanti olan, şimdiye kadar scam siteler arasında adı hiç duyulmayan imgdino.com sitesinden bahsedeceğim.

 ImgDino.com nedir ?


 ImgDino.com bir resim yükleme ve görüntüleme sitesidir. bir çok bedava resim yükleme sitelerini kullanarak paylaşımlarda bulunuyor iseniz bundan para
kazanmayı da hedeflemiş iseniz  ImgDino.com  tam size göre bir site. Sistem gayet basit resimleriniz görüntülendikçe para kazanırsınız. 

 ImgDino.com  sitesinde ülkelere göre ödeme planı uygulanız. her ülkeye göre 1000 gösterim fiyatı farklıdır, ödeme alabilmek için minimum kazancınızın 3,5 dolar olması gerekir. Ödemelerinizi Paypal yada Payza ile alabilirsiniz.

Resim Yükle Para Kazan ImgDino.com nedir
Resim Yükle Para Kazan 


Resimlerinizin birbirine karışmaması için klasörler oluşturabilirsiniz, tek seferde 15 resim yükleyebilirsiniz, Sitenin tek şartı her bir resim 5Mb boyutu geçmemelidir. Sınırsız resim yükleyebilir verilen linkleri heryerde paylaşabilirsiniz.

Resim Yükle Para Kazan ImgDino.com nedir
Resim Yükle Para Kazan ImgDino.com nedir 

Sitede yüklenen resimleri görüntüleyen insanların açık saçık reklamlarla rahatsız olmasını istemiyor iseniz resimlerinizi yükler iken yapmanız gereken aile filtresi seçeneğini seçmeniz. Buda takipçilerinizin sizi terketmemesi anlamına gelir. 


Siteye Buradan Üye Olarak sizde resim yükleyerek para kazanmaya  başlayabilirsiniz. 


Bol kazançlar dilerim...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder