22 Nis 2015

Kaybolan veya Çalınan Android Cep Telefonu Nasıl Bulunur?

Android Cihaz Yöneticisi cep telefonuzun kaybolması veya çalınması durumunda cihazınızı bulmanız için yardımcı oluyor.


Kaybolan veya Çalınan Android Cep Telefonu Nasıl Bulunur ?

Elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlarımız artık tamamen hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Artık telefonlarımızla sadece arama yapmak yerine internet aracılığı ile yapabileceğimiz tüm işlerimizi halledebiliyoruz. Ayrıca sosyal platformlar ve selfielerimiz de cabası…


Durum böyle olunca telefonumuzu kaybetmek ya da çaldırmak da en büyük kabuslarımızdan biri haline geldi artık.

Eğer bir Android telefon kullanıcısı iseniz telefonunuzun kaybolma ya da çalınması durumunda önceden telefonunuza kurmuş olduğunuz Android Cihaz Yöneticisi isimli uygulama ile telefonunuzu uzaktan kontrol edebilir, kilitleyebilir ve izini sürebilirsiniz. Zamanında harekete geçerseniz telefonunuz adeta kendi ayakları ile size geri gelecektir.

-    Önceden Android Cihaz Yöneticisi’ni yüklemiş olduğunuz telefonunuzun çalındığını ya da kaybolduğunu düşünüyorsanız. google.com/android/devicemanager adresine herhangi bir bilgisayardan ya da mobil cihazdan erişip Google hesabınız ile giriş yapın.
-    Kayıp telefonunuzun GPS özelliği açık ise karşınıza gelen ekrandan telefonunuzun konumunu görebilir ve gidip bulunduğu yerden alabilirsiniz.
-    Telefonunuzun çalındığına emin iseniz “Telefonu Kilitle” butonu ile telefonunuzu kilitleyebilir ve işlevsiz hale getirebilirsiniz.
-    Telefonunuzu bir yerde unuttuysanız ya da evin içinde koltuğun arasına falan düşürmüş olduğunuzu düşünüyorsanız “Zili Çaldır” seçeneği ile telefonunuzun zil sesini çaldırabilir ve sesin geldiği yönde telefonunuzu bulabilirsiniz.
Not: Eğer telefonunuzu güvenli olmayan bir yerde unuttuysanız veya düşürdüyseniz "Zili Çaldır" butonu yerine "Kilitle"ye tıklayarak şifresini değiştirmenizi tavsiye ederiz.
Google'ın Android cihazlarınızın güvenliği için geliştirdiği Cihaz Yöneticisi uygulaması ile kaybolan veya çalınan cihazlarınızı kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca cihazınızı kilitleyebileceğiniz Android Cihaz Yöneticisi sayesinde cihazınız her zaman güvende kalıyor.
Android Cihaz Yöneticisi İndir
78710701831702511769.gif


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder